boekenstudie

Vragen en contact

Heeft u een vraag? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.

Staat uw vraag er niet bij? Gebruik dan het contactformulier onderaan de pagina of bel tijdens kantooruren 03 204 1975. Wij zijn u graag van dienst!

Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

U kunt zich op ieder gewenst moment inschrijven voor een opleiding. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website. Klik op Inschrijven, kies de gewenste opleiding en volg de stappen van het inschrijfproces. Na afronding van uw inschrijving ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven, dan kunt u ons bereiken op 023 – 55 11 511.

Hoeveel inschrijfkosten betaal ik?

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro.

Kan ik afzien van de aankoop?

Er geldt een bedenktijd van veertien dagen. Wilt u na ontvangst van het lespakket afzien van de thuisstudie? Dan kunt u gebruikmaken van het herroepingsrecht. Het studiepakket dient u dan wel binnen 2 weken compleet en onbeschadigd aan ons te retourneren.

Wat is het retourbeleid?

Zodra uw retourzending is verwerkt, ontvangt u daarvan een bevestiging. Vraag bij retourzendingen altijd een verzendbewijs en bewaar dit totdat de ontvangst door CIVAS is bevestigd. Als een retourzending tijdens het transport vermist raakt, nemen wij – nadat u het verzendbewijs heeft overlegd – de afhandeling van het probleem voor onze rekening. Vermissingen van retourzendingen zonder verzendbewijs vallen buiten onze verantwoordelijkheid en nemen wij niet in behandeling. Heeft u tot tweemaal toe een studie besteld en geretourneerd, dan behouden wij ons het recht voor af te zien van verdere levering.

Krijg ik een welkomstcadeau bij inschrijving?

Bij CIVAS hebben wij regelmatig welkomstcadeaus die u krijgt bij inschrijving voor een opleiding. Op onze website leest u over het actuele welkomstcadeau. Een welkomstcadeau is niet inwisselbaar voor korting.

Toon meer

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel tijdens kantooruren 03 204 1975.