Blogs

Lees onze blogs en blijf vrijblijvend op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied waarin CIVAS opereert. 

Regelmatig publiceren wij nieuwe artikelen, wetenswaardigheden en ervaringsverhalen over therapie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

8 minuten leestijd

In 4 stappen naar hybride werken

Corona heeft de manier van werken veranderd. Organisaties en medewerkers zijn er nu druk mee: Gaan we weer naar kantoor en op welke manier?

8 minuten leestijd

HR analytics: onmisbaar voor de HR professional van de toekomst

Over welke skills beschikt de HR expert van de toekomst? Kennis van HR analytics is cruciaal om zichtbaar te maken wat de impact van medewerkers is op de prestaties van een organisatie.

5 minuten leestijd

Vitaal met superfoods

Door gezond te eten, krijg je meer energie, een sterker immuunsysteem en een hogere weerstand. Zo ben je beter gewapend tegen herfstkwaaltjes zoals verkoudheid, vermoeidheid en griep. Laat de herfst nu bij uitstek het seizoen zijn voor kleurrijke maaltijden boordevol vitaminen en mineralen. In dit blog lichten we 5 supergezonde herfstgroenten- en fruitsoorten uit.

8 minuten leestijd

De kracht van de lach: humor onmisbaar bij provocatief coachen

Humor speelt een onmisbare rol binnen provocatieve coaching. De grap is meestal verrassend en soms shockerend. Het roept in elk geval altijd een emotie op. De cliënt gaat daardoor meer overeind zitten en let beter op.

5 minuten leestijd

7 tips om je darmen gezond te houden

Wist je dat darmklachten een grote invloed hebben op hoe je je lichamelijk, maar ook psychisch, voelt. Gezonde darmen en een gezonde darmflora zijn van groot belang voor ons algeheel welbevinden. Deze 7 praktische richtlijnen werken preventief om darmklachten buiten de deur te houden!

4 minuten leestijd

Carrièreswitch? Kies voor een omscholingstraject van Civas

Loop je vast op je huidige werkplek, vind je geen passend werk, of begin je liever voor jezelf? Met een erkende opleiding van Civas krijg je alle kennis aangereikt om een carrièreswitch te maken in de richting van coaching of voedingsadvies. Volg je hart en zet vandaag nog een stap in de nieuwe richting!

3 minuten leestijd

Haal versneld uw diploma met 100% thuisstudie

Wil je vanuit huis aan jouw ontwikkeling werken? En heb je meer tijd om te studeren dan normaal? Dan kan je bij Civas onze 100% thuisstudies in versneld tempo doorlopen en direct afsluiten met een examen vanuit huis. Hoe meer uur je per week aan jouw thuisstudie besteedt, hoe sneller je jouw diploma haalt.

4 minuten leestijd

5 tips voor meer zelfvertrouwen bij kinderen

Een kind dat zich zeker voelt van zichzelf, zit vaak lekker in zijn vel. Met de volgende tips geef je het zelfvertrouwen van kinderen een boost!

3 minuten leestijd

Student aan het woord

Robin Seuren heeft zowel de opleiding Natuurvoedingsadviseur als Orthomoleculaire voeding voor kinderen gevolgd en heeft inmiddels haar eigen praktijk. In dit blog vertelt zij over haar ervaringen.