Studeren buitenland

Veel studenten schrijven zich in voor een opleiding vanuit het buitenland. Ook vanuit het buitenland studeert u eenvoudig bij CIVAS. Lees op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

Heeft u meer vragen? Stuur dan een e-mail naar info@civas.nl of bel tijdens Nederlandse kantooruren +31 23 - 55 11 511. Wij helpen u graag!

Eenvoudig inschrijven

CIVAS heeft veel studenten in België en andere landen. Ook als buitenlandse student schrijft u zich eenvoudig in via deze website.

Eenvoudig betalen

Bij studeren vanuit het buitenland dient u het lesgeld bij uw inschrijving te voldoen. U betaalt een toeslag van 20 euro voor extra verzendkosten. Nadat uw inschrijving is ontvangen, sturen wij u het gehele lespakket per omgaande toe.

U kunt het lesgeld voldoen via creditcard, een IBAN- of internationale bankoverschrijving, Ideal of Mister Cash. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u per email een orderbevestiging. Als u heeft gekozen voor betalen via een bankoverschrijving, dan vindt u de betaalinstructie in de orderbevestiging.

Eenvoudig studeren

Na ontvangst van het lesmateriaal kunt u in uw eigen tempo het huiswerk aan uw docent insturen. Dit kan via het digitale studentenportaal. Duidelijke instructies vindt u in het lesmateriaal.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u steeds via e-mail een beroep doen op uw docent. Ook vanuit het buitenland kunt u inloggen op het internetforum en ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Het openboekexamen wordt standaard meegeleverd in het lesboek. Is er aan de studie een klassikaal examen verbonden, dan kunt u dat desgewenst afleggen op de ambassade in het land waar u woont. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over studeren bij CIVAS vanuit het buitenland? Bel dan tijdens kantooruren 023 - 55 11 511 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u graag.