Studiepakket Allround counselor

Studiepakket Allround counselor

Duur
12 maanden
Lesgeld
€ 1085,00 of 12 x € 96,00
Accreditaties
BATC, CAT, KTNO, NVST, VBAG

Allround counselor

Met het studiepakket Allround counselor leert u alles over counseling én over de gerichte aanpak van twee veelvoorkomende probleemgebieden: stress en rouw. Het aantrekkelijk geprijsde studiepakket Allround counselor bestaat uit de drie geaccrediteerde opleidingen Counseling, Stresscounseling en Rouwcounseling. Het studiepakket Allround counselor biedt u alle kennis om mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen.

Voordelen

  • Leer counseling én specialisaties
  • Start uw eigen praktijk als counselor
  • Inclusief heldere instructiefilm
  • Profiteer van een pakketprijs

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Het studiepakket Allround counselor bestaat uit de basisopleiding Counseling en de specialisaties Stresscounseling en Rouwcounseling. Met dit samengestelde studiepakket doet u uitgebreide kennis op over de basisvaardigheden van counseling én het bieden van gerichte begeleiding bij stress en rouw.

Met de geaccrediteerde opleiding Counseling leert u eerst een helder therapeutisch gesprek te voeren en doet u uitgebreide kennis op over de algemene vaardigheden van het counselen. Vervolgens leert u met de specialisaties Stresscounseling en Rouwcounseling over de aanpak van stressgerelateerde problematiek en rouwprocesbegeleiding.

Wat kun je ermee?

Stress en rouw zijn thema’s die diep ingrijpen in het menselijk bestaan. Met dit samengestelde studiepakket leert u de technieken en vaardigheden die nodig zijn om professionele begeleiding te bieden bij deze veelvoorkomende problemen.

Als allround counselor beschikt u over de benodigde kennis om - samen met uw cliënt - aan oplossingen te werken. U kunt de ernst van de situatie scherp inschatten, zodat u waar nodig doorverwijst naar de huisarts, psycholoog of psychotherapeut.

Heeft u de opleiding Allround counselor afgerond, dan kunt u uw cliënten gerichte zorg bieden en helpt u ze de draad van het leven weer op te pakken.

Profiteer van de pakketprijs

Het studiepakket Allround counselor bestaat uit drie volledige opleidingen: de basisopleiding Counseling en de specialisaties Stresscounseling en Rouwcounseling. Kies voor het studiepakket Allround counselor en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de opleidingen uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Details

methode thuisstudie
omvang

26 lessen inclusief instructiefilm

studieduur 12 maanden
lesgeld € 1085,00 of 12 x € 96,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvangt u het CIVAS-diploma Allround counselor

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u per individuele opleiding een openboekexamen aanvragen. Het examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u voor het examen, dan ontvangt u een diploma voor deze opleiding. Slaagt u voor alle examens van de opleidingen in het studiepakket, dan ontvangt u bovendien het overkoepelende diploma voor het studiepakket.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u per opleiding een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Het gedrag van mensen wordt bestudeerd volgens het studiepakket Klinische psychologie I & II

Klinische psychologie I & II

Meer informatie
Een oefening wordt uitgevoerd als onderdeel van de cursus Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

Meer informatie
Vrouw doet mindfulness oefening bij de cursus Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Meer informatie
Vrouwen passen gesprekstherapie toe bij een wandeling in de buitenlucht voor de cursus Narratieve therapie

Narratieve therapie

Meer informatie
Therapeut leert in de opleiding Oplossingsgerichte therapie deze effectieve behandelmethode toe te passen

Oplossingsgerichte therapie

Meer informatie
Coach past technieken toe uit opleiding Mental coach tijdens een gesprek op de bank met een cliënt

Mental coach

Meer informatie
Coach begeleidt cliënt naar meer levensgeluk met cursus positieve psychologie

Positieve psychologie

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.