Huiswerk en begeleiding

Bij CIVAS kunt u rekenen op de beste service en begeleiding. Samen met u, doen wij er alles aan om van uw studie een succes te maken. Op deze pagina leest u wat dat betekent.

Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren 03 204 1975 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u graag.

 

Deskundige begeleiding door ervaren docenten

Vanaf je inschrijving tot aan het diploma krijg je begeleiding van een ervaren vakdocent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden. Tijdens je studie kan je altijd een beroep doen op jouw docent.

Stuur eenvoudig je huiswerk in

Huiswerk stuur je gemakkelijk in via het digitale studentenportaal of per e-mail. Kies je voor het studentenportaal, dan zie je de uitslag van het ingezonden huiswerk direct op je scherm verschijnen. Stuur jij je huiswerk in per e-mail dan ontvang je uiterlijk binnen drie werkdagen de correcties van je docent retour. Huiswerk insturen is niet verplicht.

Uniek studentenportaal

Als Civas-student kan je via het studentenportaal je behaalde cijfers inzien, vragen stellen aan je docent, een examen aanvragen, contact leggen met medestudenten en meer! Bij je inschrijving ontvang je een inlogcode voor het studentenportaal.

Ontvang een diploma of certificaat

Kijk bij de studie van jouw keuze of er een certificaat en/of diploma aan verbonden is. Heb je het huiswerk ter correctie ingestuurd en met succes examen gedaan, dan ontvang je het diploma. Doe je geen examen, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Leg gemakkelijk thuis examen af

De Civas-examens zijn openboekexamens die u thuis via internet aflegt. U bent niet verplicht examen te doen.

Diploma halen

Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt Civas je graag verder om het examen te halen.

Start jouw eigen praktijk

Met een studie van Civas geef jij je professionele of persoonlijke ontwikkeling een nieuwe impuls. Start jouw eigen praktijk of gebruik de opgedane kennis binnen je bestaande werkkring. Ook als jij in je persoonlijke leven op zoek bent naar verdieping, vind je bij Civas de juiste studie!

Wij zijn je graag van dienst

Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren 03 204 1975 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u graag.