Huiswerk en begeleiding

Bij CIVAS kunt u rekenen op de beste service en begeleiding. Samen met u, doen wij er alles aan om van uw studie een succes te maken. Op deze pagina leest u wat dat betekent.

Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren 03 204 1975 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u graag.

 

Deskundige begeleiding door ervaren docenten

Vanaf uw inschrijving tot aan het diploma krijgt u begeleiding van een ervaren vakdocent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden. Tijdens uw studie kunt u altijd een beroep doen op uw docent.

Stuur eenvoudig uw huiswerk in

Huiswerk stuurt u gemakkelijk in via het digitale studentenportaal of per e-mail. Kiest u voor het studentenportaal, dan ziet u de uitslag van het ingezonden huiswerk direct op uw scherm verschijnen. Stuurt u huiswerk in per e-mail dan ontvangt u uiterlijk binnen zeven werkdagen de correcties van uw docent retour. Huiswerk insturen is niet verplicht.

Uniek studentenportaal

Als CIVAS-student kunt u via het studentenportaal uw behaalde cijfers inzien, vragen stellen aan uw docent, een examen aanvragen, contact leggen met medestudenten en meer! Bij uw inschrijving ontvangt u een inlogcode voor het studentenportaal.

Ontvang een diploma of certificaat

Kijk bij de studie van uw keuze of er een certificaat en/of diploma aan verbonden is. Heeft u het huiswerk ter correctie ingestuurd en met succes examen gedaan, dan ontvangt u het diploma. Doet u geen examen, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Leg gemakkelijk thuis examen af

De CIVAS-examens zijn openboekexamens die u thuis via internet aflegt. U bent niet verplicht examen te doen.

Diploma halen

Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

Start uw eigen praktijk

Met een studie van CIVAS geeft u uw professionele of persoonlijke ontwikkeling een nieuwe impuls. Start uw eigen praktijk of gebruik de opgedane kennis binnen uw bestaande werkkring. Ook als u in uw persoonlijke leven op zoek bent naar verdieping, vindt u bij CIVAS de juiste studie!

Wij zijn u graag van dienst

Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren 03 204 1975 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u graag.