Opleidingen op maat voor organisaties

Civas ontwikkelt en verzorgt opleidingstrajecten voor organisaties. We kijken graag met je mee welke aanpak het meest relevant is voor jouw medewerkers. Dat kan bijvoorbeeld een geaccrediteerde opleiding of praktijktraining zijn, of een mix daarvan. Speelt er een opleidingsvraag in jouw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Civas voor jouw organisatie

Civas ontwikkelt en verzorgt opleidingstrajecten voor organisaties:

  • Op maat gemaakte opleidingen
  • Onze bestaande opleidingen voor meerdere deelnemers

Opleidingstrajecten op maat voor organisaties

Ben je op zoek naar een opleiding op maat? Dan ontwikkelen wij samen met ons team van gespecialiseerde docenten en auteurs een opleiding voor jouw organisatie, die past bij de specifieke opleidingsbehoeftes van je medewerkers. 

Onze bestaande opleidingen voor meerdere deelnemers

Uiteraard kun je ook kiezen voor het inschrijven van je medewerkers op een van onze bestaande, geaccrediteerde opleidingen. Als je meer dan 5 mensen tegelijk inschrijft, krijg je een speciale korting.

Waarom Civas voor je organisatie?

  • Opleidingstrajecten op maat
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Trainingen op jouw locatie
  • Flexibele startdata
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Meer weten?

Wil je weten wat Civas voor jouw organisatie kan betekenen, heb je een opleidingsvraagstuk of wil je een groep medewerkers laten opleiden?

Voor een oriënterend gesprek of persoonlijk advies zijn we iedere werkdag telefonisch bereikbaar via 023 – 5511 511. Of stuur een e-mail naar Inge Schut, via inge@civas.nl.


Voor al je opleidingsvragen

Wil je dat medewerkers hun communicatie- en gespreksvaardigheden versterken? Of dat ze oefenen met specifieke coachingsmethoden of technieken? Bij Civas kun je terecht met al je opleidingsvragen.

Samen kijken we welke aanpak het meest relevant is. Dat kan bijvoorbeeld een geaccrediteerde opleiding of praktijktraining zijn, of een mix daarvan. Speelt er een opleidingsvraag in jouw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Onderstaande organisaties gingen je voor:

Gemeente Den Haag

Voor de gemeente Den Haag organiseerden we een workshop op maat over Coaching bij angst voor hun interne coaches.

Voorzet Arbeid

Voorzet Arbeid is de specialist in het bieden van ondersteuning aan mensen met een autismespectrumstoornis bij het zoeken, vinden en behouden van werk. Al hun nieuwe medewerkers volgen de opleiding Coaching bij autisme.