Cursus Reiki Master

Cursus Reiki Master

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 260,00 of 5 x € 55,00
Studiemethode
thuisstudie met optionele praktijkdagen

Reiki Master

Deze prachtige Reiki cursus is geschikt voor iedereen die meer van Reiki wil weten. De cursus Reiki is ontwikkeld door een authoriteit op het vakgebied en wordt geleverd inclusief unieke instructievideo! Met deze opleiding doe je alle benodigde kennis op om een veilige en professionele reikibehandeling te geven. Na het bijwonen van de Reiki-inwijdingen (optioneel) mag jij je Reiki Master noemen.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Geschreven door expert
  • Met veel foto’s en illustraties
  • Inclusief instructievideo
  • Met praktijk-inwijdingen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Je ontvangt het complete studiepakket in één keer. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Civas houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo beschik je altijd over de meest actuele kennis.

Wat kun je ermee?

Met reiki ondersteun je het zelfhelende vermogen van mens en dier. Na afronding van deze Reiki cursus kun je een eigen praktijk opzetten als Reiki Master of de mensen in jouw eigen omgeving met reiki behandelen. Als Reiki Master III B kun je ook zelf reiki-opleidingen en inwijdingen verzorgen.

Wil jij je nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Energetisch therapeut.

Wat leer je?

Het eerste deel van deze Reiki cursus legt uit hoe jij jezelf met reiki behandelt (Reiki I). In deel twee leer je alle handposities kennen om anderen met reiki te kunnen helen (Reiki II). Het verloop van de inwijdingen tot Reiki Master, de symbolen en handelingen die daarbij horen én hoe jij zelf anderen kunt inwijden leer je bij Reiki III A. Na de stage (Reiki III B) leer je hoe jij zelf Reiki cursussen kunt geven.

De opleiding besteedt verder uitgebreid aandacht aan de aura, chakra’s en meridianenleer. Je leert hoe je reiki toepast met kristallen en hoe je iemand op afstand behandelt. De vele fraaie foto’s in het lesmateriaal en de gratis meegeleverde instructievideo tonen gedetailleerd hoe jij te werk gaat. Je ontvangt tevens speciale reikimeditaties en ontspanningsoefeningen.

Wil je officieel Reiki Master worden, dan dien je naast deze schriftelijke studie ook drie inwijdingen bij te wonen. Samen met jouw docent oefen je de vaardigheden van de betreffende Reiki-graad, waarna je wordt ingewijd. De inwijding voor Reiki I duurt een dagdeel en kost €125. De inwijdingen voor Reiki II en III A duren een hele dag en kosten €175. Na iedere inwijding ontvang je een certificaat. Deelname aan de inwijdingen is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als je het diploma Reiki Master wilt ontvangen. De inwijdingen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

Ten slotte bieden wij jou de mogelijkheid deel te nemen aan een gratis stageperiode van 3 dagen (verspreid over een periode van 6 maanden), waarmee je de hoogste graad (Reiki III B) behaalt.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

8 lessen inclusief instructievideo en geluidsfragmenten

studieduur 6 maanden
lesgeld € 260,00 of 5 x € 55,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Reiki. Na het behalen van het openboekexamen plus het volgen van de drie inwijdingen ontvang je het diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvang je het certificaat Reiki Master III B

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma Reiki. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen. Na het bijwonen van de drie inwijdingen ontvang je het diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvang je het certificaat Reiki Master III B.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

Civas organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Bij deze Reiki-cursus verzorgen wij optioneel drie praktijk-inwijdingen en een stage. Deelname is niet verplicht, maar wel noodzakelijk indien je het diploma Reiki Master wilt ontvangen. Bekijk hieronder de praktijkbijeenkomsten die je voor deze opleiding optioneel kunt bijwonen.

Inwijding Usui Reiki II
Datum Prijs Locatie
zaterdag 12 februari 2022 € 175,00 Maarssen
zondag 20 februari 2022 € 175,00 Soest
zaterdag 2 april 2022 € 175,00 Maarssen
zondag 10 april 2022 € 175,00 Soest
zondag 26 juni 2022 € 175,00 Soest
zondag 25 september 2022 € 175,00 Soest
zondag 11 december 2022 € 175,00 Soest
Inwijding Usui Reiki III - A
Datum Prijs Locatie
zaterdag 5 maart 2022 € 175,00 Soest
vrijdag 1 april 2022 € 175,00 Maarssen
zaterdag 9 april 2022 € 175,00 Soest
zaterdag 7 mei 2022 € 175,00 Maarssen
zaterdag 25 juni 2022 € 175,00 Soest
zaterdag 24 september 2022 € 175,00 Soest
zaterdag 10 december 2022 € 175,00 Soest
Inwijding Usui Reiki I
Datum Prijs Locatie
zaterdag 5 maart 2022 € 125,00 Soest
vrijdag 1 april 2022 € 125,00 Maarssen
zaterdag 9 april 2022 € 125,00 Soest
zaterdag 25 juni 2022 € 125,00 Soest
zaterdag 24 september 2022 € 125,00 Soest
zaterdag 10 december 2022 € 125,00 Soest

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.