Studiepakket Energetisch therapeut

Studiepakket Energetisch therapeut

Leer gebruikmaken van de universele levensenergie om mensen te helen met chakrahealing, magnetiseren en reiki.

12mnd.
€ 890 of 12 x € 77 p/m
thuisstudie met optionele praktijkdagen

Met het studiepakket Energetisch therapeut leer je gebruikmaken van de universele levensenergie om mensen te helen met chakrahealing, magnetiseren en reiki. Het aantrekkelijk geprijsde studiepakket bestaat uit drie opleidingen: Aura- en chakrahealing, Magnetiseren en Reiki Master. Het studiepakket Energetisch therapeut biedt je alle kennis om jouw cliënten een professionele energetische behandeling te geven.

Wat je van de opleiding kunt verwachten

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Bijzonder voor jouw cliënten én jezelf
  • Met online instructievideo’s en geluidsfragmenten
  • Profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs

Na afronding

Als energetisch therapeut kun je jouw cliënten, familie of vrienden een zorgvuldig gekozen combinatie van energetische therapieën aanbieden. Met de Energetisch therapeut opleiding leer je professioneel werken met aurahealing, chakrahealing, magnetiseren én reiki. Van de combinatie van deze therapievormen profiteren uiteraard jouw cliënten, maar ook jij als energetisch therapeut zult merken dat het een bijzondere en waardevolle ervaring is!

Nadat je de Energetisch therapeut opleiding hebt afgerond kun je een eigen praktijk opzetten als energetisch therapeut. Je hebt geleerd op een veilige manier met energetische werkvormen om te gaan en weet welke problemen je wel en niet kunt behandelen.

Ook voor de natuurtherapeut die zijn werkgebied wil verbreden is deze energetische opleiding een aanrader. Energetische therapie laat zich uitstekend combineren met andere therapievormen, zoals edelsteentherapie, kleurentherapie, kruidengeneeskunde en homeopathie.

Profiteer van de pakketprijs
Het studiepakket Energetisch therapeut bestaat uit drie volledige opleidingen: Aura- en chakrahealing, Magnetiseren en Reiki Master. Kies voor het studiepakket Energetisch therapeut en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt jouw studie naar jouw eigen wens en tempo in: de opleidingen uit het pakket kun je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Programma

Het studiepakket Energetisch therapeut bestaat uit de opleidingen Aura- en chakrahealing, Magnetiseren, en Reiki Master. Je leert alles over de behandeling van geestelijke en lichamelijke problemen met energetische therapie.

In de opleiding Aura- en chakrahealing maak je kennis met het menselijk energieveld en leer je blokkades in de aura en chakra’s opsporen en aanpakken. Je leert gebruik te maken van kosmische energie, maar bijvoorbeeld ook van de genezende kracht van kristallen en Bach bloesemremedies.

In de Magnetiseren opleiding leer je als magnetiseur op professionele wijze blokkades op te ruimen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Met behandeltechnieken zorg je ervoor dat de energie weer vrij kan stromen.

Met de Reiki cursus leer je het zelfhelende vermogen van de mens ondersteunen. De opleiding Reiki Master biedt je de kennis en vaardigheden om jouw cliënten een professionele reiki behandeling te geven.

Heb je deze therapieën eenmaal onder de knie, dan ben je als geen ander in staat het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren met een energetische behandeling.

Het lesmateriaal bevat veel studieopdrachten en voorbeelden uit de praktijk. Bovendien krijg je bij de opleiding Energetisch therapeut toegang tot unieke instructievideo’s waarop in detail wordt getoond hoe je veilig en verantwoord te werk gaat.

De Bach bloesemremedies, edelstenen en reiki inwijdingen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen. Bach bloesemremedies zijn te koop bij Holland&Barrett, de betere drogist, natuurvoedingswinkels en online. De edelstenen en kristallen zijn te koop bij winkels voor esoterie en mineralenbeurzen.

Bij deze Reiki-cursus verzorgen wij optioneel drie praktijk-inwijdingen. Deelname is niet verplicht, maar wel noodzakelijk indien je het diploma Reiki Master III-A wilt ontvangen. Bekijk hieronder de praktijkbijeenkomsten die je voor deze opleiding optioneel kunt bijwonen.
Let op: het is vereist dat er tussen de eerste en tweede inwijding minimaal 3 maanden oefentijd wordt aangehouden, en tussen de tweede en derde inwijding minimaal 6 maanden. Voor inwijdingen die je ergens anders hebt ontvangen kan je geen vrijstelling aanvragen.

De inwijding voor Reiki I kost €245. De inwijding voor Reiki II kost €245. En de inwijding voor Reiki IIIA kost €245.

Diploma & Accreditaties

Certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

Diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Energetisch therapeut

Accreditaties

Studieduur & Kosten

Methode
thuisstudie met optionele praktijkdagen
Niveau
Type
Studiepakket
Omvang

25 lessen inclusief instructievideo’s en geluidsfragmenten

Studieduur
12 maanden
Lesgeld
€ 890 of 12 x € 77
Inschrijfgeld
€ 20
Vooropleiding
er is geen specifieke vooropleiding vereist

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Praktijkdagen

Praktijkweekend Magnetiseren

Datum Prijs Locatie
zaterdag 12 oktober 2024
€ 485.00
Yoga Studio Soest

Inwijding Usui Reiki IIIA

Datum Prijs Locatie
zaterdag 1 juni 2024
€ 245.00
Helios Medica Maartensdijk

Ga direct van start

  • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen thuis
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens
Energetisch therapeut

Gratis proefles doen

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Hartelijk dank voor je aanvraag. De proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Hulp bij je studiekeuze?

Wij helpen je graag!


Niet helemaal wat je zocht?

Soortgelijke opleidingen als 'Energetisch Therapeut'

Bach bloesemtherapie

Meer informatie

Hypnotherapie en regressie

Meer informatie

Kleurentherapie

Meer informatie

Mindfulness Based Cognitive Therapy

Meer informatie

Stresscounseling

Meer informatie

Holistische massage

Meer informatie

Voetreflextherapie

Meer informatie

Zelfontwikkeling

Meer informatie

Civas scoort een 9.1

Simone
26 maart 2024
Fijne, duidelijke lesstof. Helder beschreven. Waardevolle oefeningen. Fijne examens. Gevolgde opleiding(en) bij Civas: ACT
Yvonne
25 maart 2024
Goede opleiding. Veel extra ondersteuning via Civas portal. Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Loopbaancoach, Budgetcoach
Hans Nieboer
18 maart 2024
Prima en zeer overzichtelijke studie met goed studie materiaal Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Burn-out coach
Milena Banovic
05 maart 2024
Beste ervaring met CIVAS heb ik. Uitgebreide mogelijkheden, zeer professionele opleidingen. Aardige en klantgerichte personeel en docenten. Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Verschillende
Ramsay van Rhijn
29 februari 2024
Was heel fijn bekwame lerares goede begeleiding waardoor je je ook veilig voelde. Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Familieopstelling
Suzanne Leideritz
04 maart 2024
De opleiding was duidelijk. De online omgeving goed te gebruiken. Ook het doen van het examen was makkelijk uit te voeren. Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Burn out coach
Lindy de Weerd
17 januari 2024
Eigen tempo. Contact met Civas is snel duidelijk en erg behulpzaam. Duidelijke lesstof Lengte toetsen en examen erg passend Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Speltherapie-HBO
Weetink
12 januari 2024
Hele nette en duidelijke communicatie. Ze zijn goed bereikbaar, behulpzaam/denken met je mee. Ik heb mijn opleiding via CIVAS als zeer prettig ervaren en zal in de toekomst wanneer ik nog een opleiding wil gaan volgen zeker terugkeren. Gevolgde opleiding(en) bij Civas: Kindercoach