Wat doet Civas?

Civas is al meer dan 20 jaar dé onderwijsspecialist op het gebied van coaching, counseling, psychologie, HR, complementaire therapieën en persoonlijke groei.

Civas is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Professioneel instituut

Wat ooit begon als school voor complementair medisch onderwijs, is uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen. Vandaag de dag is Civas het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen- en buitenland en diploma’s die door veel beroepsverenigingen uit het werkveld worden erkend.

Werken aan ontwikkeling

Met een studie van Civas geef jij je persoonlijke of professionele ontwikkeling een nieuwe impuls. Misschien denk je erover een eigen praktijk te beginnen? Of je bent al therapeut en wilt jouw cliënten nog beter helpen? Ook als jij in jouw persoonlijke leven op zoek bent naar zingeving en verdieping vind je bij Civas de juiste opleiding.

Professioneel lesmateriaal

Het lesmateriaal is speciaal voor thuisstudie ontwikkeld, zonder dat daarbij persoonlijk contact uit het oog verloren wordt. Wil je veel klassikaal les? Kies dan voor een van onze praktijkopleidingen.

Dat veel studenten meer dan één opleiding bij ons volgen, zegt genoeg!

Je staat er niet alleen voor

Vakdocenten begeleiden u persoonlijk, uw huiswerk kijken ze na via het digitale studentenportaal of per e-mail. Via het portaal kunt u contact leggen met medestudenten en studie-ervaringen uitwisselen.

CRKBO-geregistreerd

Civas is als aanbieder van beroepsgerichte scholing geregistreerd bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in het CRKBO-register gebeurt op basis van een onafhankelijke kwaliteitstoets die wordt uitgevoerd door het CPION. Opname in het CRKBO-register geeft aan dat Civas aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet en een erkende instelling is als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Scholing die je via Civas volgt is derhalve niet BTW belast.

Lid NRTO

Civas is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland. Civas conformeert zich aan de door de NRTO opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. Tevens is Civas via de NRTO aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Studenten van Civas kunnen een klacht na het doorlopen van de interne klachtenprocedure voorleggen aan deze onafhankelijke geschillencommissie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over Civas? Belt u dan tijdens kantooruren 03 204 1975, stuur een e-mail naar info@civas.be of maak gebruik van het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!