Cursus Hypnotherapie en regressie

Cursus Hypnotherapie en regressie

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 275,00 of 5 x € 58,00
Accreditaties
BATC, VBAG, KTNO, CAT, VVET

Hypnotherapie en regressie

Hypnose of hypnotherapie is een zeer effectieve behandelmethode. Met de cursus Hypnotherapie en regressie brengt u als therapeut verborgen herinneringen en traumatische ervaringen eenvoudig naar boven. Met deze hypnosecursus spoort u ingesleten patronen en negatieve reacties op en behandelt ze kundig. Met name hardnekkige problematiek kan met hypnotherapie vaak succesvol worden aangepakt.

Voordelen

  • Inclusief unieke instructievideo's!
  • Geschreven door ervaren therapeut
  • Lesstof bevat veel praktijkvoorbeelden
  • Zeer breed inzetbare therapievorm

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

De cursus Hypnotherapie en regressie biedt u een schat aan informatie. U leert vanaf de basis – en aan de hand van veel praktijkvoorbeelden – op verantwoorde wijze stoornissen en kwalen met hypnose te behandelen. Met positieve suggesties beïnvloedt u het onderbewustzijn van uw cliënten zodanig, dat zij opnieuw in balans komen. 
 
Met deze hypnose-opleiding leert u uw cliënten te ontspannen en ontvankelijk te maken voor suggesties. U maakt kennis met de achtergronden van hypnotherapie, de toe te passen technieken en de omgang met uw cliënten. U leert de juiste hypnosemethode te kiezen en ontdekt hoe u specifieke problemen oplost, zoals angsten, trauma’s, verslavingen en psychosomatische aandoeningen.

Bij de cursus Hypnotherapie en regressie krijgt u gratis toegang tot heldere instructievideo's die in detail laten zien hoe u als hypnotherapeut te werk gaat. Daarnaast ontvangt u bij de opleiding een reeks digitale geluidsfragmenten met gesproken hypnose-oefeningen.

Wat kun je ermee?

De cursus Hypnotherapie en regressie is voor professionele hulpverleners én andere geïnteresseerden een complete wegwijzer naar verantwoord en probleemoplossend werken. U kunt met de kennis uit deze cursus uw medemens met hypnose helpen bij allerhande aandoeningen, gedragsstoornissen en geestelijke of emotionele problemen. Omdat hypnotherapie klachten bij de wortel aanpakt, slaagt deze behandeltechniek vaak waar andere methodes faalden!

U kunt ervoor kiezen deze hypnose-opleiding af te ronden met het openboekexamen ter verkrijging van het BATC-erkende diploma Hypnotherapie en regressie. U bent niet verplicht examen te doen.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen inclusief geluidsfragmenten en instructie-video's

studieduur 6 maanden
lesgeld € 275,00 of 5 x € 58,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Hypnotherapie en regressie

erkend diploma

in Nederland erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT), de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), het Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET); aantal ECTS 6

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Vrouw doet mindfulness oefening bij de cursus Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Meer informatie
Gesprek tussen coach en cliënt voor de cursus Acceptance and commitment therapy

Acceptance and commitment therapy

Meer informatie
Coach biedt begeleiding met de cursus Emotiemanagement

Emotiemanagement

Meer informatie
Coach begeleidt cliënt naar meer levensgeluk met cursus positieve psychologie

Positieve psychologie

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.