Junior content manager

Civas is een opleidingsbedrijf met veel groeiambitie, gevestigd in Haarlem. We werken met een team van 12 ervaren professionals en zijn uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van (thuis)opleidingen op de gebieden coaching, voeding, psychologie en pedagogiek. We zijn aan het uitbreiden en zoeken daarom een junior content manager om onze content managers te ondersteunen voor 24 uur per week.

Junior content manager

Je helpt onze content managers bij het opzetten van nieuwe opleidingen en het herzien van bestaande opleidingen. Veel van onze opleidingen zijn schriftelijke opleidingen en je bent dan ook nauw betrokken bij het maken van de (tekst)bestanden van deze opleidingen. Zo maak je bestanden die van de auteurs komen, klaar voor de vormgever en controleer je drukproeven. Je voert toetsvragen in in ons toetssysteem, je voorziet illustraties, filmpjes en geluidsfragmenten van bijschriften en plaatst ze in ons leermanagement systeem. Ook zet je een beeldbank op.

Kortom, een veelzijdige functie waarin jouw tekstverwerkingskwaliteiten en organisatorisch vermogen goed van pas komen. Je kunt goochelen met bestanden en teksten en werkt intensief samen met collega’s maar ook heb je contact met vormgevers, eindredacteuren en drukkers. Ons pand ligt in Haarlem op loopafstand van het station maar is ook met de auto goed bereikbaar.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal MBO-niveau;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie waar je veel met (tekst)bestanden werkt;
  • Je bent precies en handig met teksten en (Word)bestanden;
  • Je bent geduldig en onverstoorbaar, je laat je niet terneerslaan door tegenslagen;
  • Je bent accuraat en oplossingsgericht ingesteld;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt zeer grondige kennis van en ervaring met MS Office, vooral Word;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie naar Klaartje Droste (algemeen directeur) via klaartje@civas.nl