Word gecertificeerd Civas IPP Assessment consultant

Civas groeit volop. Als autoriteit op het gebied van opleidingen is dit aanbod onlangs uitgebreid met de aankoop van het Integraal PersoonlijkheidsProfiel (het IPP).

Het IPP is meer dan een assessment instrument. Met het IPP van Civas Assessments worden via 750 vragen de gedrags- en persoonlijkheidskenmerken van een kandidaat of medewerker in beeld gebracht. Aanvullend is er een vragenlijst om het analytisch redeneervermogen in kaart te brengen.

Het IPP van Civas Assessments wordt ingezet als krachtig assessment- en managementinstrument tijdens recruitment, doorstroom, loopbaanplanning en coaching doeleinden.

Voor het voeren van terugkoppelgesprekken met  kandidaten en opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren coach of therapeut om gecertificeerd Civas IPP Assessment consultant te worden.

Wat is het?

Het IPP van Civas Assessments is een assessment- en managementinstrument voor het vinden, binden en (blijven) boeien van medewerkers.

De uitkomst van de test wordt uitgebreid besproken in een terugkoppelgesprek van ca. 2,5 uur met de kandidaat die de test heeft gemaakt. In dit gesprek wordt uitvoerig ingegaan op de uitkomst van de test en per onderdeel volgt een toelichting hierop. Een gesprek met de opdrachtgever (werkgever) van ca. 1 uur is ook onderdeel van de terugkoppeling van de uitkomst van de test.

Voor de particuliere markt worden er ook testen aangeboden die meer inzicht verschaffen in jou als persoon. Ook hiervoor worden, op aanvraag, terugkoppelgesprekken gevoerd.

Voor het voeren van de terugkoppelgesprekken met de kandidaat en de opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren coach of therapeut om aan de slag te gaan als gecertificeerd IPP Assessment consultant.

Wat bieden we jou?

Je wordt gecertificeerd consultant voor het IPP van Civas Assessments en onderdeel van het Civas Assessments team. De certificering en de daarmee samenhangende hoge kwaliteit die we als organisatie nastreven, geeft jou de zekerheid dat je onderdeel uitmaakt van een selecte groep gecertificeerde professionals.

Het IPP van Civas Assessments is onlangs aangekocht door Civas en daardoor nog in opbouwfase. We bieden je een volledig vergoed opleidingstraject waarna je klaar bent om als gecertificeerd consultant aan de slag te gaan als onderdeel van het Civas netwerk. Het aantal gesprekken dat je zal gaan voeren, groeit gelijk op met onze inspanningen om dit tot een groot succes te maken.

Het uurtarief wat wij bieden voor zowel het opleidingstraject dat hierbij hoort als voor de terugkoppelgesprekken die je gaat voeren is € 100,- ex BTW. Het voorbereiden van de terugkoppelgesprekken vergt maximaal 30 minuten. De voorbereidingstijd valt ook onder de vergoeding. De opleiding tot gecertificeerd consultant is uiteraard kosteloos voor jou.

Als gecertificeerd consultant kun je het IPP van Civas Assessments altijd inzetten in jouw eigen netwerk. Het IPP van Civas Assessments is er ook om jouw cliënten meer inzicht te verschaffen en voor jou om hiermee een hogere omzet te verkrijgen.


Wie zoeken we?

De functie van consultant brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom zoeken we een ervaren coach of therapeut met het volgende profiel.

Jouw profiel

  • Je hebt een gedegen opleiding in coaching en/of psychologie

  • Je bent een coach of therapeut met minimaal 5 jaar werkervaring

  • Je kan goed omgaan met weerstand en kan dit ook weerleggen

  • Je hebt ervaring met zakelijke gesprekken

  • Je kan de terugkoppeling van de test goed scheiden van coaching of therapie

  • Je bent beschikbaar op korte termijn om met het opleidingstraject te starten

Opleidingstraject

Je start met het opleidingstraject van circa 24 uur uitleg van het duiden van de uitkomst van de test. De uitleg wordt gedaan door de ontwikkelaar van deze test. Daarnaast zul je circa 6 gesprekken van 2,5 uur meeluisteren met de ontwikkelaar van deze test.

Werkzaamheden

Ná het opleidingstraject zijn de werkzaamheden voor de gesprekken onder te verdelen in 3 delen:

  1. Voorbereiding op de gesprekken met de kandidaat, de voorbereidingstijd is ca. 30 minuten.
  2. Het daadwerkelijke terugkoppelgesprek, dit gesprek duurt ca. 150 minuten.
  3. Het gesprek met de opdrachtgever. Dit gesprek duurt ca 60 minuten.

Enthousiast en is dit iets voor jou?

Neem dan snel contact op met:
Duncan Blom     : Business Development Manager
Telefoon             : 06- 392 594 99
Mail                     : duncan@civas.nl