Wees er snel bij: 'back to school' actie: 2x 25 euro korting!

Als oplettende lezer van de Civas nieuwsbrief weet jij dat Civas het aanbod regelmatig vernieuwt, vervangt en aanvult, waarmee jij jouw expertise als professional versterkt. In deze tijd van het jaar, 'back to school' voor velen, geven we je graag een leuke korting op een nieuwe studie. 

Versterk je expertise met de nieuwe opleidingen van Civas - nu met 2x € 25 korting!

Bij Civas staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Dat gaat hand in hand met de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en opleidingspakketten bij Civas. En het actualiseren van het bestaande aanbod. Want de wereld staat niet stil. 

Jij weet als professional hoe belangrijk het is om je kennis en vaardigheden voortdurend te vernieuwen en uit te breiden. Daarom bieden wij zowel nieuwe als geactualiseerde opleidingen aan, zodat jij nog beter wordt in jouw vakgebied. 

En nu kun je zelfs profiteren van een korting van 2x 25 euro op een opleiding of opleidingspakket bij Civas. Maar let op: de actie loopt maar tot 15 oktober 2023! Deze tijdelijke aanbieding geldt voor ons volledige assortiment. Denk aan cursussen en opleidingen op het gebied van:

coaching
voeding en dieet
pyschologie en pedagogiek
HRM
maatschappelijk werk
starten van een eigen praktijk
massage
complementaire zorg

Bovendien zijn er boeiende opleidingspakketten beschikbaar, waarmee je 2 of zelfs 3 aanvullende opleidingen kunt volgen met een extra korting op de losse opleidingsprijzen.

Met meer dan 20 jaar ervaring begeleidt Civas professionals bij de volgende stap in hun loopbaan. Wacht niet langer en sluit je aan bij de vele mensen die je voorgingen! Bekijk snel de actievoorwaarden en maak snel gebruik van deze aanbieding. Versterk je expertise en zoek voor jou daar de best passende opleidingen bij. 

 • Schrijf je vóór 15 oktober 2023 in voor een opleiding en krijg 25 euro korting. Gebruik daarbij de kortingscode: BACKTOSCHOOL2324.  
 • Bestel vervolgens vóór 1 februari 2024 een vervolgstudie met de vouchercode die in je lespakket zit en krijg nogmaals 25 euro korting. 

Na jouw inschrijving ontvang je binnen twee werkdagen het studiepakket thuis en kun je meteen beginnen.

> Ontdek alle opleidingen

Hoe kom ik in aanmerking voor de korting?

Schrijf je voor 15 oktober 2023 in voor een van onze opleidingen. Gebruik daarbij de kortingscode uit de Civas nieuwsbrief en ontvang direct 25 euro korting op jouw opleiding of opleidingspakket.

Na jouw inschrijving wordt het studiepakket binnen twee werkdagen verzonden. Je ontvangt bij het lesmateriaal een voucher met een nieuwe kortingscode. Deze code geeft nogmaals 25 euro korting op een vervolgstudie bij aankoop van 1 november 2023 tot 1 februari 2024.

Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website. Jouw kortingscode vul je in bij het afrekenen in het veld 'kortingscode'. De korting wordt automatisch berekend. 

De kortingscode is alleen geldig bij inschrijvingen via de website. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties en per persoon eenmalig te gebruiken. De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld. Voor alle inschrijvingen is het Civas studiereglement van toepassing.

Actievoorwaarden

 • De kortingscode is alleen geldig bij inschrijvingen via de website.
 • De kortingscode is: BACKTOSCHOOL2324
 • De korting bedraagt eenmalig 25 euro per bestelling.
 • De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe inschrijvingen tussen 10 en 15 oktober 2023.
 • Je ontvangt bij het lesmateriaal - gekocht tussen 10 en 15 oktober 2023 - een voucher met een nieuwe kortingscode. Deze code geeft 25 euro korting op een vervolgstudie bij aankoop tussen 1 november 2023 en 1 februari 2024.
 • Je kunt jouw kortingscode gebruiken voor het complete Civas aanbod.
 • Bij inschrijving vul je de code in bij het afrekenen in het veld 'kortingscode' (niet in het veld 'opmerking'). De korting wordt automatisch berekend.
 • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
 • De kortingscode is per persoon eenmalig te gebruiken.
 • De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld.
 • Voor alle inschrijvingen is het Civas studiereglement van toepassing.

Gratis proefles of persoonlijk studie-advies

Twijfel je nog welke thuisstudie het beste bij je past? Op de studiepagina’s van de betreffende opleidingen kun je een gratis proefles aanvragen. Je ontvangt deze binnen een minuut in jouw inbox. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze studiebegeleiders voor een persoonlijk en passend advies. We helpen je graag!

> Ontdek onze studies