Populaire thuisstudies bij CIVAS

top-10-thuisstudies

Gooit u het roer om of zoekt u verdieping in de weg die u al bent ingeslagen? Met een thuisstudie van CIVAS haalt u meer uit uzelf. Laat u inspireren door de top 10 van populaire thuisstudies op het gebied van Coaching, Voeding en Natuurgeneeswijzen.

1. Lifecoach, € 595,-

Als lifecoach helpt u mensen meer balans en geluk te vinden. U leert ze het leven te accepteren zoals het zich aandient en daarin de schoonheid te ontdekken.
Meer informatie over de opleiding Lifecoach.

2. Voedingsdeskundige, € 550,-

De opleiding Voedingsdeskundige voorziet u van uitgebreide kennis over voeding. U leert over het spijsverteringsstelsel, voedingsleer, vitaminen, mineralen, supplementen, diëten, reguliere en alternatieve voedingsinzichten, hygiëne, voedselveiligheid en nog veel meer.
Meer informatie over de opleiding Voedingsdeskundige.

3. Kindercoach, € 595,-

Leer kinderen en tieners op professionele wijze te begeleiden bij hun ontwikkeling. Als kindercoach biedt u ouder en kind oplossingsgerichte ondersteuning bij opvoedvragen, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstand.
Meer informatie over de opleiding Kindercoach.

4. Natuurvoedingsadviseur, € 495,-

Als Natuurvoedingsadviseur houdt u zich onder andere bezig met het opstellen van individuele en preventieve natuurvoedingsrichtlijnen en het geven van gerichte natuurvoedingsadviezen bij gezondheidsklachten.
Meer informatie over de opleiding Natuurvoedingsadviseur.

5. Kruidengeneeskunde, € 240,-

Leer met de cursus Kruidengeneeskunde alles over kruiden en ontdek de genezende kracht van de natuur. Er komen meer dan 150 kruiden aan bod en u leest alles over de wijze waarop u ze bij ziekte kunt inzetten.
Meer informatie over de cursus Kruidengeneeskunde.

6. Aromatherapie, € 220,-

De cursus Aromatherapie leert u gebruik te maken van de genezende eigenschappen van etherische oliën: puur natuurlijke oliën uit planten, bloemen en kruiden. Aromatherapie draagt bij aan ontspanning, innerlijke balans en natuurlijke genezing!
Meer informatie over de opleiding Aromatherapie.

7. Orthomoleculaire voeding, € 320,-

Wilt u weten hoe het lichaam door middel van de juiste dagelijkse voeding kan worden opgebouwd, versterkt en onderhouden? De orthomoleculaire geneeskunde is erop gericht het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen om optimaal te kunnen functioneren.
Meer informatie over de opleiding Orthomoleculaire voeding.

8. Vitaliteitscoach, € 630,-

Als vitaliteitscoach helpt u mensen bij het behouden of terugwinnen van hun vitaliteit. Vitaliteitsmanagement zorgt voor meer geluk, minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop en een hogere arbeidsproductiviteit.
Meer informatie over de opleiding Vitaliteitscoach.

9. Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), € 420,-

Deze mindfulness-opleiding laat u een open en bewuste levenshouding aannemen. Ingesleten reactiepatronen worden ontmanteld zodat de vrijheid ontstaat nieuwe wegen te verkennen. Zo ontstaat er ruimte voor verandering en heling.
Meer informatie over de opleiding Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT).

10. Ayurveda, € 320,-

Ayurveda streeft naar een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. In de cursus Ayurveda leert u deze oude Indiase levenswijze op moderne wijze toepassen.
Meer informatie over de cursus Ayurveda.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste studiekeuze? Voor persoonlijk studieadvies kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken via 03 204 1975 of een e-mail sturen naar . Of bekijk hier alle cursussen en opleidingen van CIVAS.