Cursus Zelfontwikkeling

Cursus Zelfontwikkeling

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00

Zelfontwikkeling

Met de cursus Zelfontwikkeling helpt u cliënten zich te bevrijden van angsten, belemmeringen en negatieve gedachten. Het eigen levenspad ontdekken is een moeilijke taak. Een negatief zelfbeeld, destructieve gedachtepatronen en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn enorme belemmeringen voor een ongedwongen en uitdagend leven. Alle kennis die u nodig heeft om als coach of therapeut uw cliënten professionele begeleiding te bieden naar een vrij en gelukkig leven vindt u in de cursus Zelfontwikkeling.

Voordelen

  • Functioneer beter in relaties en op het werk
  • Word assertief en schep meer zelfvertrouwen
  • Leer angst, twijfel en frustratie overwinnen
  • Maak een nieuwe, positieve start in het leven

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Met de cursus Zelfontwikkeling leert u mensen te coachen en begeleiden om weer controle te krijgen over hun leven en welzijn. U helpt uw cliënt om een sterker en stabieler persoon te worden, die op een harmonieuze manier in het leven staat en uitdagingen durft aan te gaan. 

Het studiemateriaal is gestoeld op vier belangrijke onderdelen: positief denken, assertiviteit, het vergroten van zelfvertrouwen en zelfverbetering. In de cursus leert u uw cliënten dromen en doelen na te streven zonder angst of blokkades. De lesstof omvat vele praktische oefeningen, waarmee uw cliënt aan de slag gaat. Zo maakt hij de weg vrij voor een ongedwongen en uitdagend leven, zowel in werk- als in privésituaties.

Om de kennisoverdracht te versoepelen is de lesstof geschreven vanuit het perspectief van de cliënt.

Wat kun je ermee?

De cursus Zelfontwikkeling is ontwikkeld in de overtuiging dat niemand ooit zou moeten ophouden met leren, veranderen en groeien. Met deze cursus heeft u als coach of therapeut een belangrijk instrument in handen voor iedereen die bereid is aan zichzelf te werken.

Uw cliënt ontdekt dat zelfwaardering en zelfacceptatie uiteindelijk de belangrijkste middelen zijn om positieve veranderingen in het leven te kunnen bewerkstelligen. Op het werk én in de privéomgeving. 

Met de kennis uit deze cursus helpt u mensen om een fris en positief begin te maken aan de rest van hun leven. Uw cliënt maakt zich een positieve en assertieve houding eigen, waarmee hij vol vertrouwen in het leven leert staat. Ook als u vanuit persoonlijke interesse aan de slag wilt gaan met zelfontwikkeling, is deze cursus een waardevolle investering.

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

aan deze cursus is geen examen verbonden

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Vrouw zit onder boom tijdens de cursus Terug naar je natuur

Terug naar je natuur

Meer informatie
Creatief therapeut helpt cliënt met de cursus Creatieve therapie

Creatieve therapie

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie
Een oefening wordt uitgevoerd als onderdeel van de cursus Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

Meer informatie
Coach biedt begeleiding met de cursus Emotiemanagement

Emotiemanagement

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.