Cursus Terug naar je natuur

Gratis studiegids

Cursus Terug naar je natuur

Duur
14 maanden
Lesgeld
€ 240,00 of 5 x € 51,00

Terug naar je natuur

Cursus Terug naar je natuur… dat betekent op zoek gaan naar uw eigen unieke levenspad. In deze bijzondere natuur cursus gaat uw terug naar uzelf én hervindt u het contact met de natuur. In veertien maandelijkse lessen ontdekt u dat overal in de natuur grote en kleine schatten te vinden zijn: parels die u helpen gewoon weer uzelf te zijn. Moeder Natuur zorgt ervoor dat u wordt wie u werkelijk bent!

Voordelen

  • Hervind uw contact met de natuur
  • Ontdek uw eigen unieke levensweg
  • Leef in harmonie met de seizoenen
  • Leer de natuursymboliek herkennen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leert u?

Deze natuur cursus herstelt uw contact met de natuur en leert u weer genieten van ieder klein moment van de dag! U maakt uitgebreid kennis met de seizoenscycli in de natuur en leert hoe die samenhangen met de wegen die u in het leven volgt. U gaat op zoek naar de betekenis van bomen, planten en de elementen. U duikt in de geschiedenis en ontdekt hoe een traditionele natuurreligie zich kan handhaven in een moderne maatschappij. 
 
De cursus biedt veel ruimte om de symboliek uit de natuur te leren herkennen. U leest Keltische sprookjes en maakt kennis met deze bevolkingsgroep die mede aan de basis stond van de spirituele ontwikkeling in West-Europa. Ook komen de taal van bomen en van het dierenrijk aan bod. 

Wat kunt u ermee?

Heeft u de cursus Terug naar je natuur afgerond, dan leeft u in nauw contact met de natuur. U kent de betekenis van rituelen en seizoensfeesten en weet welke invloed de elementen uit de natuur op u hebben. U leeft in harmonie met de seizoenen en ontdekt uw eigen, unieke levenspad!
 
Het bijzondere van deze natuur cursus is dat u maandelijks een les volgt die nauw aansluit bij de unieke kenmerken van die maand.

Details

methode thuisstudie
omvang

14 lessen

studieduur 14 maanden
lesgeld € 240,00 of 5 x € 51,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Terug naar je natuur

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeert u

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Bach bloesemtherapie

Meer informatie

Zelfontwikkeling

Meer informatie

Kruidengeneeskunde

Meer informatie

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie

Astrologie

Meer informatie

Aura- en chakrahealing

Meer informatie

Creatieve therapie

Meer informatie

Edelsteentherapie

Meer informatie
opleiding-natuurvoeding

Natuurvoedingsadviseur

Meer informatie
Meditatie oefening bij cursus Mindfulness

Mindfulness

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.