Cursus Terug naar je natuur

Cursus Terug naar je natuur

Duur
14 maanden
Lesgeld
€ 240,00 of 5 x € 51,00

Terug naar je natuur

Met de cursus Terug naar je natuur begeleidt u mensen in hun zoektocht naar het unieke levenspad. U helpt als coach of therapeut uw cliënten de weg naar zichzelf terug te vinden. In veertien maandelijkse lessen ontdekt uw cliënt dat overal in de natuur grote en kleine schatten te vinden zijn, die hem helpen weer in balans te komen. Met de cursus Terug naar je natuur leert u uw cliënten hun contact met de natuur herstellen en hun stabiliteit hervinden.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Hervind contact met de natuur
  • Ontdek de eigen unieke levensweg
  • Leef in harmonie met de seizoenen
  • Leer de natuursymboliek herkennen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Met de cursus Terug naar je natuur leert u uw cliënten een betere connectie aan te gaan met de natuur en haar seizoenen.

Het bijzondere van deze cursus is dat u maandelijks een les volgt die nauw aansluit bij de unieke kenmerken van die maand. De lesstof bevat praktische oefeningen die u aan cliënten kunt meegeven. Aan de hand van deze opdrachten gaat uw cliënt op zoek naar de betekenis van bomen, planten en de elementen.

Uw cliënt maakt uitgebreid kennis met de cyclus van de seizoenen en leert welke invloed de elementen uit de natuur op hem hebben. Hij duikt in de geschiedenis en ontdekt hoe een traditionele natuurreligie zich kan handhaven in een moderne maatschappij. 

De cursus biedt veel ruimte aan de symboliek uit de natuur. Uw cliënt leert de betekenis van rituelen en seizoensfeesten kennen en leest Keltische sprookjes. Ook komt de taal van bomen en dieren aan bod.

Wat kun je ermee?

De cursus Terug naar je natuur is een therapeutisch middel dat kan worden ingezet door coaches en therapeuten om hun cliënten te helpen beter in balans te komen.

Nadat u de cursus Terug naar je natuur met succes heeft afgerond, dan kunt u de geleerde inzichten en vaardigheden goed overbrengen op een ander maar natuurlijk ook in uw eigen leven toepassen.

Door in harmonie met de natuur en de seizoenen te leven leert u uw cliënten weer te laten genieten van ieder klein moment van de dag.

Details

methode thuisstudie
omvang

14 lessen

studieduur 14 maanden
lesgeld € 240,00 of 5 x € 51,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Terug naar je natuur

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.