Cursus Stoelmassage

Cursus Stoelmassage

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 240,00 of 5 x € 51,00
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Stoelmassage

Met de cursus Stoelmassage leert u een professionele en effectieve stoelmassage geven. Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan. Voor een stoelmassagebehandeling neemt uw cliënt gekleed plaats op een speciale massagestoel. De resultaten zijn opmerkelijk: klachten verdwijnen en uw cliënt voelt zich fit en energiek! Inclusief unieke instructie-video's. Behaal een BATC-erkend diploma.

Voordelen

  • Start uw eigen praktijk
  • BATC-erkend diploma
  • Met instructie-video's
  • Overal en altijd inzetbaar

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Alle stoelmassagetechnieken komen in de cursus Stoelmassage aan bod. U leert een correcte en veilige stoelmassagebehandeling te geven in iedere situatie. Zowel op kantoor als in de privéomgeving. U ontdekt hoe u spieren losmaakt, zenuwweefsel stimuleert, stress doet afnemen en de doorbloeding bevordert.

De cursus Stoelmassage bevat talloze foto’s die tonen hoe u als stoelmasseur zorgvuldig en effectief te werk gaat. De gratis meegeleverde instructie-video's sluiten naadloos aan op het cursusmateriaal en zijn een waardevolle aanvulling op uw studie. Om ziekteverzuim terug te dringen leert u met deze stoemassage-opleiding tevens preventieve gymnastiekoefeningen en voedingsadviezen te geven.

Wat kun je ermee?

Na afronding van de cursus Stoelmassage ondersteunt u werkgevers om aan de verplichtingen te voldoen die de nieuwe Arbowet stelt. Steeds meer bedrijven zien in stoelmassage een uitstekend middel om het ziekteverzuim terug te dringen. Uiteraard kunt u met stoelmassage ook particulieren behandelen en kunt u bijvoorbeeld masseren tijdens festiviteiten of op beurzen.

U kunt zowel thuis als op locatie werken. Veel van onze cursisten zijn een mobiele praktijk begonnen: de massagestoel kunt u overal mee naar toe nemen! Na afronding van deze stoelmassage-opleiding ligt de weg naar een succesvolle loopbaan als stoelmasseur voor u open.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Allround massagetherapeut.

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 240,00 of 5 x € 51,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvangt u het CIVAS-diploma Stoelmassage

erkend diploma

in Nederland erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Masseur geeft voetmassage aan cliënt bij cursus Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Meer informatie
Masseur aan het werk in massagesalon na cursus Holistische massage

Holistische massage

Meer informatie
Behandeling van acupunctuurpunt in de handpalm voor de cursus acupressuur

Acupressuur

Meer informatie
Overzicht flesjes etherische oliën in de natuur gebruikt bij de cursus Aromatherapie

Aromatherapie

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Therapeut behandelt cliënt op massagetafel bij cursus Kinesiologie Touch for Health

Kinesiologie / Touch for Health

Meer informatie
Therapeut leert over de organen in de opleiding Medische basiskennis

Medische basiskennis

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.