Zelfontwikkeling
Minder moeten meer leven

Zelfontwikkeling

De cursus Zelfontwikkeling bevrijdt u van angsten, belemmeringen en negatieve gedachten. Alle kennis die nodig is voor een vrij en gelukkig leven vindt u in deze cursus! Uw eigen levenspad ontdekken is een moeilijke taak. Een negatief zelfbeeld, destructieve gedachtepatronen en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn enorme belemmeringen voor een vrij en gelukkig leven. De cursus Zelfonwikkeling biedt uitkomst!

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld€ 20,00

Cursus Zelfontwikkeling: wat leert u?
Met de cursus Zelfontwikkeling krijgt u weer controle over uw leven en welzijn; zowel in werk- als in privésituaties. Het studiemateriaal is gestoeld op vier belangrijke onderdelen. U leert over positief denken, assertiviteit, het vergroten van uw zelfvertrouwen en zelfverbetering in het algemeen. Zo maakt u de weg vrij voor een ongedwongen en uitdagend leven.
 
In de cursus leert u dromen en doelen zonder angst of blokkades na te streven. U gaat daar op een praktische manier mee aan de slag: met de vele oefeningen in de lesstof zult u een sterkere en stabielere persoon worden, die op een harmonieuze manier in het leven staat en die uitdagingen durft aan te gaan. 

Cursus Zelfontwikkeling: wat kunt u ermee?
De cursus Zelfontwikkeling is bestemd voor iedereen die bereid is aan zichzelf te werken. U creëert een positieve en assertieve houding, zodat u vol vertrouwen in het leven staat. De cursus is een uitstekende investering in uzelf. Bedenk dat het leven te kostbaar is om aan u voorbij te laten gaan. Met de kennis uit deze cursus maakt u een fris en positief begin met de rest van uw leven.

Deze cursus is ontwikkeld in de overtuiging dat niemand ooit zou moeten ophouden met groeien, leren en veranderen. U ontdekt dat zelfwaardering en zelfacceptatie uiteindelijk de belangrijkste middelen zijn om positieve veranderingen in uw leven te kunnen bewerkstelligen. Op het werk en in uw privéomgeving. 

Cursus Zelfontwikkeling
soort cursus thuisstudie
omvang

8 lessen

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Zelfontwikkeling ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

aan deze cursus is geen examen verbonden

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u alvast deze gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal uw eigen studietempo 
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het gehele studiepakket binnen 2 werkdagen in huis. Begin direct of op een later tijdstip met uw studie. Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt een studiepauze inlassen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. U behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

Geen verplichtingen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
Uw docent adviseert u persoonlijk, vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal CIVAS Campus
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Na inschrijving ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord. Dit zijn de voordelen:

  • U kunt huiswerk insturen.
  • Uw behaalde resultaten terugzien.
  • Contact leggen met uw docent.
  • Ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Zelfontwikkeling

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in, die voor iedereen goed te volgen is. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof makkelijk kunt onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog de volgende voordelen:

  • functioneer beter in relaties en op het werk
  • word assertief en schep meer zelfvertrouwen
  • leer angst, twijfel en frustratie overwinnen
  • maak een nieuwe, positieve start met uw leven

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Terug naar je natuur

Terug naar je natuur

Met deze cursus vindt u rust en herstelt u uw contact met de natuur!

Creatieve therapie

Creatieve therapie

Met Creatieve therapie leert u de innerlijke wereld van uzelf en anderen te onthullen.

Mindfulness

Mindfulness

Accepteer het leven zoals het is en bereik innerlijke vrede.

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Ontdek de kracht van uw intuïtie en merk dat uw leven verandert.

Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

De belangstelling voor geweldloze communicatie is op dit moment groter dan ooit.

Emotiemanagement

Emotiemanagement

Maak gebruik van mentale technieken om belemmerende emoties te neutraliseren.

Astrologie

Astrologie

De cursus Astrologie leert u op professionele wijze een complete horoscoop duiden.

Prev Next