Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leert u uw cliënten zich open te stellen voor de wijsheid en kracht van hun intuïtie. Veel beslissingen, zowel zakelijk als privé, worden op ratio gebaseerd. Als mensen goed leren luisteren naar hun gevoel, kunnen ze betere keuzes maken en tot uitvoering brengen. Volg de erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling en leer mensen te luisteren en handelen naar hun innerlijke stem.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Leer te luisteren naar intuïtie
  • Ontdek de waarde van voorgevoel
  • Uitgebreid en boeiend lesmateriaal
  • Bevat veel unieke oefeningen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Deze cursus geeft u als coach of therapeut alle benodigde uitleg over intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan iemand er optimaal gebruik van maken? De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe uw cliënt het leven in balans brengt en waarom dat zo belangrijk is.

Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom uitgebreid in deze opleiding besproken. Uw cliënt leert zijn eigen energieveld kennen, ontdekt wat blokkades zijn en hoe hij ze kan oplossen. Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties en visualisaties.

Met praktische oefeningen leert uw cliënt contact te maken met zijn innerlijke stem en ontdekt hij wat het betekent om sensitief te zijn. Het studiemateriaal is ontwikkeld door een vakspecialist met 20 jaar praktijkervaring. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lessen.

Wat kun je ermee?

De erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die anderen wil begeleiden zich intuïtief te ontwikkelen. Als coach of therapeut heeft u een krachtig instrument in handen, om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen die goed kloppen met hun gevoel.

Nadat u de cursus met succes heeft afgerond, dan kunt u de geleerde technieken goed overbrengen op een ander. Uw cliënt kan praktisch omgaan met de eigen energie en weet balans te brengen in het werk en dagelijks leven. Hij is een stabieler persoon en durft te vertrouwen op zijn innerlijke kracht.

Uiteraard kunt u als coach de opgedane kennis ook in uw eigen leven toepassen. Mensen die vanuit persoonlijke interesse geïnteresseerd zijn in intuïtieve ontwikkeling hebben tevens veel baat bij de lesstof. Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan nieuwe wegen open naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

Details

methode thuisstudie
omvang

14 lessen

studieduur 6 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen examen ontvangt u het CIVAS-diploma Intuïtieve ontwikkeling

erkend diploma

in Nederland erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.