Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 315 of 5 x € 66
Studiemethode
thuisstudie

Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leer jij jouw cliënten om zich open te stellen voor de wijsheid en kracht van hun intuïtie. Veel beslissingen, zowel zakelijk als privé, worden op ratio gebaseerd. Als mensen goed leren luisteren naar hun gevoel, kunnen ze betere keuzes maken en tot uitvoering brengen. Volg de cursus Intuïtieve ontwikkeling en leer mensen luisteren en handelen naar hun innerlijke stem.

Gratis proefles

Ja, ik wil de gratis proefles én de inhoudsopgave per e-mail ontvangen. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief met leuke nieuwtjes en inspiratie.

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

 • Leer te luisteren naar intuïtie
 • Ontdek de waarde van voorgevoel
 • Uitgebreid en boeiend lesmateriaal
 • Bevat unieke oefeningen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Je ontvangt het complete studiepakket in één keer. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Civas houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo beschik je altijd over de meest actuele kennis.

Wat kun je ermee?

De cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die anderen wil begeleiden zich intuïtief te ontwikkelen. Als coach of therapeut heb je een krachtig instrument in handen om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen die goed kloppen met hun gevoel.

Wanneer je de cursus met succes hebt afgerond kan je de geleerde technieken goed overbrengen op een ander. Je leert jouw cliënt praktisch om te gaan met de eigen energie en balans te brengen in het werk en dagelijks leven. Hij wordt daardoor een stabieler persoon en durft te vertrouwen op zijn innerlijke kracht.

Mensen die vanuit persoonlijke interesse geïnteresseerd zijn in intuïtieve ontwikkeling hebben tevens veel baat bij de lesstof. Uiteraard kan je de opgedane kennis ook in je eigen leven toepassen. Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan nieuwe wegen open naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

Wat leer je?

Deze cursus geeft jou als coach of therapeut alle benodigde uitleg over intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan iemand er optimaal gebruik van maken? De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe jij jouw cliënt kan helpen het leven in balans te brengen en waarom dat zo belangrijk is.

Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom uitgebreid in deze opleiding besproken. Leer jouw cliënt zijn eigen energieveld kennen, ontdekken wat blokkades zijn en hoe hij ze kan oplossen. Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties en visualisaties.

Met praktische oefeningen leer jij jouw cliënt contact te maken met zijn innerlijke stem zodat hij ontdekt wat het betekent om sensitief te zijn. Het studiemateriaal is ontwikkeld door een vakspecialist met 20 jaar praktijkervaring. Je bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lesstof.

De leerdoelen van de cursus Intuïtieve ontwikkeling zijn:

 • Je weet wat intuïtie inhoudt en kent de verschillende soorten intuïtie.
 • Je kan je intuïtie onderzoeken en voelen.
 • Je hebt kennis van gevoeligheid/sensitiviteit.
 • Je hebt kennis van het menselijk energieveld; de aura en de chakra’s.
 • Je kent oefeningen om blokkades op te sporen en te werken aan harmonie en balans.
 • Je kent visualisatieoefeningen.
 • Je hebt kennis van werken met relatiekoorden en gidsen.

Details

methode thuisstudie
omvang

14 lessen

studieduur 6 maanden
lesgeld € 315 of 5 x € 66
inschrijfgeld € 20
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

na inzending van uw huiswerk kunt u een certificaat van deelname downloaden in uw studentenportaal.

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het Civas-diploma Intuïtieve ontwikkeling

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt Civas je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan kun je een certificaat van deelname downloaden in het studentenportaal.

Ga direct van start

 • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
 • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
 • Betaal in termijnen of ineens

Civas scoort een 9.1

Karin Zijlstra
08 februari 2022
De communicatie voor vragen aan mijn docente verliep heel goed, maar ook met de medestudenten. Het lesboek zag er heel goed en overzichtelijk uit. Was meteen duidelijk. Goede opbouw van de lesstof.
P. Persoon
09 september 2022
Dit maakt leren 3x leuker! Informatie lezen (1), uitgeschreven voorbeelden (2), opdrachten uitwerken (3). Eenvoudig online en zonder druk toetsen. Een manier van leren dat bij me past zodat ik na het behalen van een diploma alweer sta te poppelen om met een volgende opleiding te beginnen. Echt super!
Jacqueline Braakman
05 augustus 2022
De studies die ik heb gevolgd (Jongerencoach en ACT) waren duidelijk en goed opgebouwd. Het maakt echt een verschil dat je voor jezelf een planning kan maken en op deze manier vrij bent om je tijd in te delen.