Cursus Holistische massage

Cursus Holistische massage

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 240,00 of 5 x € 51,00
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Holistische massage

Met deze BATC-erkende massagecursus leert u alle bekende massagetechnieken professioneel toepassen. Niet alleen in de privésfeer, maar ook in uw eigen massagepraktijk! Bij deze cursus masseren krijgt u gratis toegang tot heldere instructie-video's, die in detail tonen hoe u als masseur te werk gaat. Optioneel kunt u een praktijkweekend masseren bijwonen.

Voordelen

  • Leer klassieke massage én andere technieken
  • Behandel zowel lichaam als geest
  • Met veel foto’s en instructie-video's
  • Mogelijkheid praktijkweekend te volgen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Deze holistische massagecursus geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de opleiding te werken met holistische massage. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.

Bij de behandeling van ieder lichaamsdeel geeft deze massagecursus uitgebreide uitleg. De vele foto’s in het studiemateriaal tonen zeer gedetailleerd hoe u alle massagetechnieken uitvoert. De instructie-video's sluiten naadloos aan op de lessen en zorgen ervoor dat u holistische massage snel en professioneel leert toepassen.

Wat kun je ermee?

Met de cursus Holistische massage leert u een effectieve en zorgvuldige massage geven. Niet alleen in de privésfeer, maar ook in werksituaties zoals massagepraktijken, schoonheidssalons en sauna’s.

De overzichtelijke ordening maakt deze uitgebreide massagecursus tot een gemakkelijk te raadplegen naslagwerk. Indien u wenst, kunt u na afronding van de opleiding deelnemen aan een praktijkweekend masseren.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook de opleiding Allround massagetherapeut.

Details

methode thuisstudie met instructie-video's
omvang

8 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 240,00 of 5 x € 51,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen examen, ontvangt u het CIVAS-diploma Holistische massage

erkend diploma

in Nederland erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Behandeling van acupunctuurpunt in de handpalm voor de cursus acupressuur

Acupressuur

Meer informatie
Flesje Bach Bloesem in natuur behorend bij de cursus Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Therapeut begeleidt cliënt met de cursus Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Meer informatie
Vrouw doet mindfulness oefening bij de cursus Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.