Cursus Communiceren met dieren

Cursus Communiceren met dieren

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00

Communiceren met dieren

Iedereen praat wel eens met dieren. Het lijkt erop dat ze u haarfijn begrijpen en vaak is dat ook zo. Wanneer u uw intuïtieve vaardigheden op de juiste manier ontwikkelt, dan bent u in staat ook hún gedachtes en gevoelens feilloos te peilen. De unieke cursus Communiceren met dieren biedt u daartoe alle benodigde kennis. Inclusief instructiefilm!

Voordelen

  • Inclusief unieke instructiefilm
  • Bevat veel boeiende praktijkvoorbeelden
  • Mogelijkheid een extra workshop bij te wonen
  • Lesmateriaal geschreven door vakspecialist

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Communiceren met dieren ontdekt u alle vaardigheden om intuïtief contact te maken met dieren. U leert hun wensen en emoties te begrijpen en hun gedrag te doorgronden. Het lesmateriaal zorgt ervoor dat u uw vaardigheden als dierencommunicator snel en goed ontwikkelt. De cursus Communiceren met dieren bevat veel studieopdrachten, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Bij deze opleiding ontvangt u bovendien een unieke instructiefilm die precies laten zien hoe u als dierencommunicator te werk gaat. 
 
Bij communiceren met dieren heeft u niet alleen met dieren te maken maar ook met hun eigenaar. Aan de omgang met eigenaren wordt daarom in de cursus ook de nodige aandacht besteed. Verder leert u over diergedrag, de lichaamstaal van dieren, het opsporen van vermiste dieren, communiceren op afstand en nog veel meer. Dat de cursus is geschreven door een dierencommunicator met jarenlange ervaring staat borg voor de kwaliteit.

Wat kun je ermee?

Na afronding van de cursus Communiceren met dieren kunt u uw eigen praktijk starten als dierencommunicator. U helpt mensen bij problemen met hun (huis-)dieren en verschaft ze waardevolle informatie over het oplossen ervan. U biedt hulp bij vermiste dieren, zieke dieren en dieren met emotionele- of gedragsproblemen. De cursus is u op het lijf geschreven als u professioneel met dieren wilt werken of meer wilt halen uit het contact met uw eigen dieren.

Details

methode thuisstudie. Optionele praktijkdag
omvang

8 lessen met video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Communiceren met dieren

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze cursus organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkdagen u voor deze cursus optioneel kunt bijwonen.

Praktijkdag Communiceren met dieren
Datum Prijs Locatie
zaterdag 10 april 2021 € 75,00 Hoofddorp
zaterdag 25 september 2021 € 75,00 Hoofddorp

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Kat ligt op schoot voor de cursus Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Meer informatie
Vrouw en hond op bank bij de cursus Bach Bloesem therapie voor dieren

Bach bloesemtherapie voor dieren

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.