Bach bloesemtherapie voor dieren
Easy vegan feelgood

Bach bloesemtherapie voor dieren

Ontdek hoe u met Bach bloesemtherapie dieren weer in balans kunt brengen. Bach bloesemtherapie voor dieren maakt in essentie gebruik van dezelfde geneeskrachtige eigenschappen die de Bachremedies voor mensen hebben. U moet als dierenbehandelaar echter wel voldoende kennis hebben van de specifieke werking van bloesemremedies op dieren. Daarom heeft een expert op het vakgebied deze cursus ontwikkeld, speciaal toegespitst op dieren.

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld€ 20,00

Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren: wat leert u?
In de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren leert u de bloesemremedies kennen. De genezende eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod, steeds afgestemd op de specifieke werking op dieren. Om verantwoord met Bach bloesemtherapie voor dieren te werken is het belangrijk dat u de gemoedstoestand van het dier juist inschat. U leert dus veel over diergedrag en de communicatie met dieren.
 
Aan de hand van allerlei praktijkvoorbeelden leert u dieren observeren en begrijpen, zodat u de situatie steeds juist weet in te schatten. U ontdekt hoe u heilzame bloesemremedies kunt samenstellen, doseren en toepassen. Ook gaat de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren in op het starten van een eigen praktijk.
 
Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren: wat kunt u ermee?
Heeft u de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren succesvol afgerond, dan kunt u een praktijk opzetten als Bach bloesemtherapeut voor dieren. U heeft geleerd het probleem vanuit het dier te bekijken en weet het te vertalen naar een effectief plan van aanpak. U weet alles over diergedrag, Bach bloesemremedies en de toepassing op vele diersoorten.

Bach bloesemtherapie voor dieren kunt u uitstekend als therapievorm op zich gebruiken, maar het laat zich bijvoorbeeld ook goed combineren met een homeopathische behandeling.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Alternatief diergenezer.

Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren
soort cursus thuisstudie
omvang

9 lessen

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren ontvangt u gratis een opbergsysteem voor uw lessen

vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Bach bloesemtherapie voor dieren

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u alvast deze gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal uw eigen studietempo 
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het gehele studiepakket binnen 2 werkdagen in huis. Begin direct of op een later tijdstip met uw studie. Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt een studiepauze inlassen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. U behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

Geen verplichtingen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
Uw docent adviseert u persoonlijk, vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal CIVAS Campus
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Na inschrijving ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord. Dit zijn de voordelen:

  • U kunt huiswerk insturen.
  • Uw behaalde resultaten terugzien.
  • Contact leggen met uw docent.
  • Ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Bach bloesemtherapie voor dieren

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in, die voor iedereen goed te volgen is. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof makkelijk kunt onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog een aantal extra voordelen:

  • specifiek op dieren gericht
  • ontwikkeld door vakspecialist
  • het zieke dier staat centraal
  • voor behandeling van allerlei diersoorten

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Homeopathie voor dieren

Homeopathie voor dieren

Leer dieren op natuurlijke wijze behandelen met homeopathische middelen.

Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Leer dieren genezen met energie en herstel het zelfgenezend vermogen.

Communiceren met dieren

Communiceren met dieren

Leer dieren werkelijk begrijpen en verander uw relatie met dieren voorgoed!

Alternatief diergenezer

Alternatief diergenezer

Help dieren op een natuurlijke wijze met homeopathie en bloesemtherapie.

Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Leer alles over de geneeskrachtige werking van bloesemremedies!

Prev Next