Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur de voucher!


Vraag je voucher aan t.w.v € 985,-


Ontdek het Civas Integraal Persoonlijkheid Profiel (IPP)
Met het Civas IPP maak je weloverwogen beslissingen op basis van feiten. Voorkom een mismatch en krijg een diepgaand inzicht in je kandidaten.

Wat brengt het in kaart? Het Civas IPP brengt 60 persoons- en gedragskenmerken in kaart. Door middel van vragenlijsten en een intelligentietest krijg je een compleet beeld van de kandidaat, inclusief competenties en mogelijke valkuilen.

Diepgravend
Ontdek cruciale informatie over kandidaten voordat je ze aanneemt, zoals onderdrukte ambitie of stressbestendigheid met emotionele reacties.

Onderscheidend
Het Civas IPP biedt een diepgaande persoonlijkheidsanalyse, waardoor kandidaten zelfs onbewuste kennis over hun karakter opdoen. Het gaat verder dan een standaard assessmenttest.

Betrouwbaar
Met 750 vragen is het Civas IPP manipulatiebestendig. Het is wetenschappelijk onderbouwd, waardoor je beslissingen kunt nemen op basis van feiten.

Bewezen betrouwbaarheid
80% van de kandidaten geselecteerd via het Civas IPP is succesvol in hun functie. Voor het bepalen van ontwikkelingsdoelen is dit zelfs meer dan 95%. Dit is een voorspellende waarde die ongeëvenaard is.

Voucher uitleg
Vul het formulier in en vraag daarmee je voucher aan t.w.v. € 985,-
De voucher verzilver je tijdens een adviesgesprek met ons waarbij we je toelichten wat het IPP voor jou kan doen en hoe de voucher gelijk ingezet kan worden

Formulier voor het aanvragen van de voucher t.w.v. € 985,-