Haal deze zomer nog een erkend diploma!

Studeren bij CIVAS is tijdelijk extra voordelig. Indien u zich vóór 8 juni inschrijft voor een van onze opleidingen, ontvangt u namelijk €30 zomerkorting! Gebruik de bestelcode zomerkorting0520 en u ontvangt direct €30 korting op uw nieuwe studie. De korting is geldig op het complete studieaanbod.

Wacht dus niet langer en start direct met een erkende opleiding van CIVAS!

Extra tijd om te studeren? Profiteer nu van €30 zomerkorting!

We leven momenteel in een gekke tijd, waarin de wereld stil lijkt te staan. Velen van ons werken thuis of hebben tijdelijk geen werk. Daarnaast komt de zomervakantie er aan, die we dit jaar hoogstwaarschijnlijk in eigen land zullen vieren. Deze situatie biedt echter ook tijd om uw kennis te verdiepen of uw carrière een nieuwe wending te geven. Juist nu is het belangrijk om u op persoonlijk en professioneel vlak te blijven ontwikkelen. 

Wat uw situatie ook is, met een erkende opleiding van CIVAS krijgt u alle kennis aangereikt om de volgende stap te zetten! Schrijft u zich vóór 8 juni in voor een van onze opleidingen, dan ontvangt u tijdelijk €30 zomerkorting!


Leren over coaching of voedingsadvies

Bij CIVAS vindt u een ruim aanbod erkende thuisstudies. Wat dacht u van een van onze coachopleidingen? Of een studie op het gebied van Voeding & dieet?

Bekijk onze populaire opleidingen!

Coaching & counseling:
Lifecoach
Kindercoach
Mindfulness based cognitive therapy
Wandelcoach

Voeding & dieet:
Voedingsdeskundige
Gewichtsconsulent
Orthomoleculaire voeding
Sportvoeding

Ook als u in uw persoonlijke leven op zoekt bent naar verdieping vindt u bij CIVAS een passende studie. Op onze overzichtspagina vindt u het volledige aanbod van meer dan 120 studies! 

> Ontdek alle studies

Vraag een gratis proefles aan!

Twijfelt u nog welke studie het beste bij u past? Op de studiepagina’s van de betreffende studies kunt u een gratis proefles aanvragen. U ontvangt deze binnen een minuut in uw inbox. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met onze studiebegeleiders voor een persoonlijk en passend advies.

Haal deze zomer nog een erkend diploma!?

Hoe kom ik in aanmerking voor de zomerkorting?

Schrijft u zich tussen 18 mei en 7 juni in voor een van onze thuisstudies? Gebruik dan bestelcode zomerkorting0520 en ontvang direct €30 korting op uw studie. Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website. Uw code zomerkorting0520 vult u in bij stap 3 van het inschrijfproces in het veld 'Bestelcode'. De korting wordt automatisch berekend. Na uw inschrijving worden het studiepakket en het welkomstcadeau binnen één werkdag verzonden.

De bestelcode is alleen geldig bij inschrijvingen via de website. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties en per persoon eenmalig te gebruiken. De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld. Voor alle inschrijvingen is het CIVAS studiereglement van toepassing.

Actievoorwaarden

 • De bestelcode is alleen geldig bij inschrijvingen via de website.
 • Uw bestelcode is: zomerkorting0520
 • De korting bedraagt eenmalig €30 per bestelling.
 • De bestelcode is alleen geldig voor nieuwe inschrijvingen van 18 mei tot en met 7 juni 2020.
 • U kunt uw bestelcode gebruiken voor het complete CIVAS studieaanbod.
 • Bij inschrijving vult u de code in bij stap 3 van het inschrijfproces in het veld 'bestelcode' (niet in het veld 'opmerking'). De korting wordt automatisch verrekend.
 • U ontvangt tevens het welkomstcadeau.
 • De bestelcode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
 • De bestelcode is per persoon eenmalig te gebruiken.
 • De bestelcode is niet inwisselbaar voor geld.
 • Na uw inschrijving wordt het studiepakket binnen één werkdag verzonden.
 • Voor alle inschrijvingen is het CIVAS studiereglement van toepassing.

Schrijf u voor 8 juni in voor een van onze opleidingen en ontvang €30 zomerkorting!

> Ontdek alle studies